Видалити акаунт і дані
Акаунт можна видалити самостійно в Профілі. Перед цим збережи квитки на майбутні події.
- 1Збережи PDF квитків на майбутні події — після видалення їх не буде в «Мої квитки».
- 2Відкрий Профіль → Налаштування → внизу блок Небезпечна зона → Видалити акаунт.
- 3Підтверди видалення.
Детально про те, які дані видаляються і які ми зобов’язані зберігати за законом (наприклад, записи про платежі), — на сторінці Видалення даних та в Політиці конфіденційності.
